Ingrediënten uit fermentatie2022-06-23T16:37:51+02:00

Ingrediënten uit fermentatie incl. Probiotica

Inspired By Nature

Ingrediënten die via fermentatie worden gemaakt hebben een hoge zuiverheid, constante kwaliteit, zijn vrij van PAK’s, bieden een oneindige productiecapaciteit en zijn vrij van vervuilingen uit de natuur (zware metalen, dioxines, etc.). Zij worden ook wel omschreven als natuurlijke ingrediënten, door mensen gemaakt.

ABG+® (Aged Black Garlic)

ABG+® Aged Black Garlic, is de volgende generatie knoflookextracten gemaakt van een premium kwaliteit Spaans gefermenteerd knoflookextract. Het fermentatieproces om te komen van rauwe knoflook tot zwarte, gefermenteerde knoflook geeft een verbetering van smaak, geur, kleur én van actieve componenten. Biologische kwaliteit beschikbaar.

Bioenergy® Ribose

Bioenergy® Ribose is een novel approved natuurlijke monosaccharide die onmisbaar is bij de productie van cellulaire energie. Het reguleert de natuurlijke energie synthese van het lichaam.

Lab2Pro®

Lab2Pro® zijn superieur gecoate hoogwaardige melkzuurbacteriën, voorzien van een beschermlaag met een gepatenteerde technologie voor optimale bescherming. De dubbele protectie zorgt ervoor dat de probiotica de darmen levend bereiken en zich daar hechten en vermenigvuldigen.

Veri-te™ Resveratrol

Veri-te™ is een fermentatieproduct en is de ‘gouden standaard` onder resveratrol. Het wordt via een gepatenteerd fermentatieproces geproduceerd, is hoogzuiver (>98% trans-Resveratrol), neutraal, veilig, vrij van vervuilingen, van constante kwaliteit en novel-approved. Resveratrol is een natuurlijke antioxidatieve polyfenool die door verschillende planten wordt geproduceerd als natuurlijke bescherming tegen omgevingsstress. Zo zijn druiven, rode wijn, sommige noten, polygonum en bessen bekende resveratrol-bronnen.

 

Natuurlijk betacaroteen uit Blakeslea trispora

Natuurlijk betacaroteen wordt gemaakt door fermentatie uit de fungus Blakeslea trispora met alle voordelen vandien: hoogzuiver, geschikt voor vegetariërs en veganisten, oneindige productiecapaciteit en veilig en betrouwbaar.

Ga naar de bovenkant