Ingrediënten uit fermentatie2020-02-07T10:10:30+01:00

Ingrediënten uit fermentatie incl. Probiotica

Inspired By Nature

Ingrediënten die via fermentatie worden gemaakt hebben een hoge zuiverheid, constante kwaliteit, zijn vrij van PAK’s, bieden een oneindige productiecapaciteit en zijn vrij van vervuilingen uit de natuur (zware metalen, dioxines, etc.). Zij worden ook wel omschreven als natuurlijke ingrediënten, door mensen gemaakt.

ABG10+® (Aged Black Garlic)

ABG10+® Aged Black Garlic, is de volgende generatie knoflookextracten gemaakt van een premium kwaliteit Spaans gefermenteerd knoflookextract. Het fermentatieproces om te komen van rauwe knoflook tot zwarte, gefermenteerde knoflook geeft een verbetering van smaak, geur, kleur én van actieve componenten. Biologische kwaliteit beschikbaar.

BioEnergy Ribose®

BioEnergy Ribose® is een natuurlijke monosaccharide die onmisbaar is bij de productie van cellulaire energie. In het lichaam wordt het gevormd uit glucose en het is onder meer een essentieel onderdeel van ATP (energie). Het productieproces in het lichaam is in hart- en skeletspiercellen een traag proces en aanvulling is dan ook voor sommige groepen gewenst. BioEnergy Ribose® heeft novel food approval en kan daardoor zowel in supplementen als ook in voeding gebruikt worden.

Lab2Pro®

Lab2Pro® zijn superieur gecoate hoogwaardige melkzuurbacteriën, voorzien van een beschermlaag met een gepatenteerde technologie voor optimale bescherming. De dubbele protectie zorgt ervoor dat de probiotica de darmen levend bereiken en zich daar hechten en vermenigvuldigen.

Natuurlijk betacaroteen uit Blakeslea trispora

Natuurlijk betacaroteen wordt gemaakt door fermentatie uit de fungus Blakeslea trispora met alle voordelen vandien: hoogzuiver, geschikt voor vegetariërs en veganisten, oneindige productiecapaciteit en veilig en betrouwbaar.

Sunfiber®

Sunfiber® is de ideale, onzichtbare voedingsvezel: smaakloos, geurloos, 100% natuurlijk, volledig wateroplosbaar en niet verdikkend. Sunfiber® geeft geen ongewenste neveneffecten en is onderbouwd met talrijke studies in relatie tot de spijsvertering.

Veri-te™ Resveratrol

Veri-te™ is een fermentatieproduct en is de ‘gouden standaard` onder resveratrol. Het wordt via een gepatenteerd fermentatieproces geproduceerd, is hoogzuiver (>98% trans-Resveratrol), neutraal, veilig, vrij van vervuilingen, van constante kwaliteit en novel-approved. Resveratrol is een natuurlijke antioxidatieve polyfenool die door verschillende planten wordt geproduceerd als natuurlijke bescherming tegen omgevingsstress. Zo zijn druiven, rode wijn, sommige noten, polygonum en bessen bekende resveratrol-bronnen.

Nieuw: YouTube kanaal Veri-te™

Ga naar de bovenkant