Ingrediënten van dierlijke oorsprong2020-02-07T09:25:24+01:00

Ingrediënten van dierlijke oorsprong

Inspired By Nature

Van dierlijke oorsprong hebben wij unieke ingrediënten die bijdragen aan een goede werking van het bewegingsapparaat. De volgende generatie ingrediënten staan klaar met onderbouwde werking en geproduceerd door dé gewrichtsexpert Bioibérica. Met kleine doseringen worden indrukwekkende resultaten geboekt bij osteoarthritis, gewrichtsongemakken, pijnklachten en ontstekingen.

Natuurlijke dierlijke ingrediënten voor verbetering van het bewegingsapparaat van preventie tot diagnose en behandeling, en door alle fasen van het leven van mensen. Een uitgebreide lijn innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde ‘brand’ ingrediënten voor beweging.

Collavant®n2

Collavant®n2, native collagen type II, is een tweede generatie collageen met een specifiek werkingsmechanisme bij gewrichtsproblemen zoals osteoartritis.

BiovaFlex®

BiovaFlex®, wateroplosbaar eierschaal membraan is zeer rijk aan nutriënten en bevat van nature collageen, elastine, hyaluronzuur, glycosaminoglycanen, verschillende eiwitten en aminozuren. BiovaFlex® is een waardevol en duurzaam ingrediënt voor gewrichts- en huidgezondheid.

Mobilee®

Natuurlijk extract, rijk aan natrium hyaluronaat, gehydrolyseerde eiwitten (collageen) en polysachariden. Door de combinatie van de drie componenten vermindert Mobilee® gewrichtsongemak en pijn en versterkt de spierkracht.

Introductie fimpje

tendoactive®

tendoactive® is een uniek complex dat speciaal is ontwikkeld en onderbouwd voor behoud en herstel van gezonde pezen.

Ga naar de bovenkant