Ingrediënten uit planten2020-02-07T09:24:47+01:00

Ingrediënten uit planten

Inspired By Nature

De natuur voorziet in een immens aanbod aan nutriënten die iets kunnen toevoegen aan (het behoud van) onze gezondheid. Terwijl vooral Aziatische landen hier al veel langer en veel beter in thuis zijn dan de Westerse landen, begint ook hier het besef door te dringen. De keuze is enorm, de hoeveel achterliggende studies indrukwekkend, maar de kwaliteitsbewaking van de ingrediënten is van groot belang om zeker te stellen dat al deze mooie natuurproducten ook echt veilig, betrouwbaar en zuiver zijn.

5-Loxin®

5-Loxin® is een krachtig, gepatenteerd boswellia-extract gestandaardiseerd op 30% AKBA, klinisch onderbouwd voor verbetering van gewrichtsproblemen.

affron®

Affron® is een nieuwe generatie saffraanextract van saffraan stigma’s (Crocus sativus L.). Affron® is een 100% traceerbaar product uit Spanje.

AprèsFlex®

AprèsFlex® is de volgende generatie Boswellia serrata extract met verbeterde beschikbaarheid en bio activiteit van AKBA dat bijdraagt aan gezonde gewrichten en bindweefsel, ontstekingsenzymen en biomarkers remt en kraakbeenafbraak tegengaat.

AquaLox®

AquaLox® is het wateroplosbare en neutrale Boswellia serrata extract met 75% AKBA, geschikt voor dranken, kauwtabletten, shots, stickpacks en vloeistoffen.

BerryShield™ Powders, rijk aan polyfenolen, sterke antioxidant

Unieke zeer polyfenolrijke Europese bessenpoeders, uit de hele bes. Deze gestabiliseerde bessenpoeders hebben een uitstekende smaak en kleur en een uitgebreid nutritioneel profiel. De BerryShield™ poeders zijn beschikbaar in 5 variëteiten: zure kers, zwarte bes, aalbes, vlierbes, aardbei.

 

Covico™

Covico™ is het merk voor een reeks innovatieve hoge kwaliteit kokosnoot ingrediënten waaronder een kokoswater poeder hoog in kalium, een kokosmelk/ -crème poeder en een kokosnectar. Eveneens in biologische kwaliteit beschikbaar.

Tart Cherry BerryShield™ powder, rijk aan polyfenolen en anthocyanines

Uniek beschermd met de BerryShield™ matrix, polyfenolrijke zure kers met hoge gehaltes aan vitamines, mineralen, voedingsvezels en anthocyanines. TartCherry (Prunus cerasus) BerryShield™ Powder, is afkomstig van de hele bes.

CurQfen®

CurQfen® is een nieuwe generatie biobeschikbare en BBB doorlaatbare curcumine.
Door de unieke combinatie met fenegriek vezel als drager, beschermer en absorptie-enhancer van Curcumine, levert onze 100% natuurlijke en onderbouwde CurQfen® hoge gehaltes vrije curcuminoïdes.

Link naar unieke website

Kinexa™

Kinexa™ is een gepatenteerde synergetische formulering van drie botanicals met een synergetische werking voor gezonde gewrichten.

 

 

KWD+®

KWD+® is een extract van Green kiwifruit (Actinidia deliciosa L.) met een hoog gehalte aan actieve proteolytische enzymen en actinidine. KWD+® bevat Aktinnamics® (vooral Hydroxycinnamic acids HCA)

MitoActive™

MitoActive™ is een speciaal concentraat van wetenschappelijk onderbouwde species van aalbessen (redcurrant, Ribes rubrum) en zwarte bessen (blackcurrant, Ribes nigrum) die hoge gehaltes van het bioactieve Ribetril™A bevatten: een unieke polyfenol-alkaloïde voor dagelijkse energie en een sneller herstel na inspanning.

olivactive®

olivactive® is een olijfbladextract , een bron van natuurlijk elenolic acid en daarmee verantwoordelijk voor buitengewone activiteit tegen virussen en bacteriën.

Plant-A-Go psyllium husk

Plant-A-Go Psyllium Husk (Plantago ovata, Plantago ispaghula, “vlozaad”) is een oplosbare voedingsvezel. Psyllium is een inheems plantje (van het geslacht weegbree) en groeit vooral in India, Iran en Pakistan waar de verschillende delen al honderden jaren worden geconsumeerd. De “husk” is het schilletje rondom het zaadje waaraan het ingrediënt de verschillende functionaliteiten ontleent.

Slendacor™

Slendacor™ is een gepatenteerde en veilige combinatie van drie synergetisch werkende kruiden, gericht op gewichtsmanagement, en geeft al significante resultaten binnen 14 dagen.

Sunfiber®

Sunfiber® is de ideale, onzichtbare voedingsvezel: smaakloos, geurloos, 100% natuurlijk, volledig wateroplosbaar en niet verdikkend. Sunfiber® geeft geen ongewenste neveneffecten en is onderbouwd met talrijke studies in relatie tot de spijsvertering.

Sunphenon®

De Sunphenon® range , verkregen uit de bladeren van groene thee Camellia sinensis, omvat een serie groene thee producten gestandaardiseerd op hoogzuivere polyphenolen, rijk aan groene thee catechines. De werking van Sunphenon® is uitgebreid onderbouwd met diverse studies voor tal van gezondheidstargets.

Synapsa™

Synapsa™ is een gepatenteerd, gestandaardiseerd extract van Bacopa monnieri en een natuurlijk en veilig ingrediënt voor verbetering van de cognitieve vaardigheden.

YASO®

YASO® is een plantaardige eiwitbron die soja een geheel nieuwe dimensie geeft  want het heeft niet alleen een veel vollediger en hoogwaardiger nutriëntenprofiel dan “gewone” soja, maar heeft daarnaast ook een neutrale smaak, geeft geen gasvorming en is veel beter verteerbaar. YASO® past in een glutenvrij dieet.