Ingrediënten uit planten2020-04-10T13:45:27+02:00

Ingrediënten uit planten

Inspired By Nature

De natuur voorziet in een immens aanbod aan nutriënten die iets kunnen toevoegen aan (het behoud van) onze gezondheid. Terwijl vooral Aziatische landen hier al veel langer en veel beter in thuis zijn dan de Westerse landen, begint ook hier het besef door te dringen. De keuze is enorm, de hoeveel achterliggende studies indrukwekkend, maar de kwaliteitsbewaking van de ingrediënten is van groot belang om zeker te stellen dat al deze mooie natuurproducten ook echt veilig, betrouwbaar en zuiver zijn.

BioAloe®

BioAloe® is een krachtig nieuw ingrediënt uit het blad van de aloë vera. Met de hoogste immunomodulatory acemannan, volledig biologisch en duurzaam gekweekt.

5-Loxin®

5-Loxin® is een krachtig, gepatenteerd boswellia-extract gestandaardiseerd op 30% AKBA, klinisch onderbouwd voor verbetering van gewrichtsproblemen.

affron®

Affron® is een nieuwe generatie saffraanextract van saffraan stigma’s (Crocus sativus L.). Affron® is een 100% traceerbaar product uit Spanje.

Amandel eiwit

Amandel eiwit van de Californische producent Nutbutter Concepts, 58% eiwit, 15% vezel, clean taste, makkelijk oplosbaar 100% amandel eiwit poeder, geen toevoegingen.

AprèsFlex®

AprèsFlex® is de volgende generatie Boswellia serrata extract met verbeterde beschikbaarheid en bio activiteit van AKBA dat bijdraagt aan gezonde gewrichten en bindweefsel, ontstekingsenzymen en biomarkers remt en kraakbeenafbraak tegengaat.

AquaLox®

AquaLox® is het wateroplosbare en neutrale Boswellia serrata extract met 75% AKBA, geschikt voor dranken, kauwtabletten, shots, stickpacks en vloeistoffen.

Asafin™

Asafin™ is een extract uit de ferula assa-foetida (hars), met verbeterde smaak en geur en geproduceerd in een clean productieproces

Baobab fruit poeder

Baobab is een bron van talloze nutriënten (vitaminen, mineralen en polyfenolen), een krachtige antioxidant en bestaat voor de helft uit voedingsvezel, waarvan ongeveer 75% oplosbare prebiotische voedingsvezel.

 

 

BerryShield™ Powders

Unieke zeer polyfenolrijke Europese bessenpoeders, uit de hele bes. Deze gestabiliseerde bessenpoeders hebben een uitstekende smaak en kleur en een uitgebreid nutritioneel profiel. De BerryShield™ poeders zijn beschikbaar in 5 variëteiten: zure kers, zwarte bes, aalbes, vlierbes, aardbei.

 

BlaQmax®

BlaQmax® is een uniek Nigella sativa extract, eveneens bekend als “the seed of blessing”, met een hoog (5%) thymoquinone gehalte. Het is krachtiger dan andere zwarte komijn ingrediënten, gepatenteerd en wordt laag gedoseerd. Beschikbaar als olie en poeder.

FenuSMART®

FenuSMART® is een fenegriek extract (zaden) gestandaardiseerd op fyto-oestrogenen en een totaal gehalte aan saponines van 30%.

CurQfen®

CurQfen® is een nieuwe generatie biobeschikbare en BBB doorlaatbare curcumine.
Door de unieke combinatie met fenegriek vezel als drager, beschermer en absorptie-enhancer van Curcumine, levert onze 100% natuurlijke en onderbouwde CurQfen® hoge gehaltes vrije curcuminoïdes.

Link naar unieke website

Earthlight® Whole Food Vitamine D van champignons

Earthlight® vitamine D is een novel food approved whole food vitamine D, 40.000 IU/g die past bij tal van trends zoals vegan, biologisch, clean label en whole food

Isenolic®

Isenolic®, is een olijfblad extract, met 4% elenolic acid

Kinexa™

Kinexa™ is een gepatenteerde synergetische formulering van drie botanicals met een synergetische werking voor gezonde gewrichten.

 

 

KWD+®

KWD+® is een extract van Green kiwifruit (Actinidia deliciosa L.) met een hoog gehalte aan actieve proteolytische enzymen en actinidine. KWD+® bevat Aktinnamics® (vooral Hydroxycinnamic acids HCA)

MitoActive™

MitoActive™ is een speciaal concentraat van wetenschappelijk onderbouwde species van aalbessen (redcurrant, Ribes rubrum) en zwarte bessen (blackcurrant, Ribes nigrum) die hoge gehaltes van het bioactieve Ribetril™A bevatten: een unieke polyfenol-alkaloïde voor dagelijkse energie en een sneller herstel na inspanning.

olivactive®

olivactive® is een olijfbladextract , een bron van natuurlijk elenolic acid en daarmee verantwoordelijk voor buitengewone activiteit tegen virussen en bacteriën.

Plant-A-Go psyllium husk

Plant-A-Go Psyllium Husk (Plantago ovata, Plantago ispaghula, “vlozaad”) is een oplosbare voedingsvezel. Psyllium is een inheems plantje (van het geslacht weegbree) en groeit vooral in India, Iran en Pakistan waar de verschillende delen al honderden jaren worden geconsumeerd. De “husk” is het schilletje rondom het zaadje waaraan het ingrediënt de verschillende functionaliteiten ontleent.

ProcynCi®

ProcynCi® is een gedecoumarineerd water-ethanol kaneelextract rijk aan polyfenolen.

Rhodiolife®

Rhodiolife® een uniek rhodiola rosea extract uit Spanje, krachtige adaptogeen gestandardiseerd op het gehalte salidrosides en het gehalte aan ”total rosavins”

Ga naar de bovenkant